Bitcoin

Bitcoin staat onder $9.200 weerstand, mag binnenkort uit elkaar gaan.

Juli 2, 2020

Na het recente herstel boven de $9.100, slagen de Bitcoin-stieren er niet in om de $9.200 weerstand te breken. Als gevolg daarvan is de prijs tot stilstand gekomen onder de weerstand.

Aanvankelijk probeerden kopers twee keer de prijs boven de weerstand te duwen, maar ze werden afgeslagen. De prijsactie wordt nu gekenmerkt door kleine lichaamskandelaars zoals de Doji en de Spinning tops. Deze kandelaars beschrijven dat kopers en verkopers onbeslist zijn over de richting van de markt. Aangezien de markt blijft consolideren tussen de $9.000 en $9.200, is er een kans op een storing of een uitbraak.

Als de prijs boven de weerstand uitkomt, zal het de koersbeweging versnellen tot $9.300. Het momentum zal de hervatting van de opwaartse trend tussen $9.300 en $9.800 aangeven. Dit bereik bereidt voortdurend stieren voor op het opnieuw testen van de $10.000 weerstand in de lucht. Omgekeerd, waar kopers er niet in slagen om boven de weerstand uit te komen, zullen de verkopers het overnemen en kunnen ze proberen om de koningsmunt te laten zinken. Echter, als de beren erin slagen om onder de $9.050 steun te breken, zal de neerwaartse trend worden hervat. In de tussentijd is de markt op het moment van schrijven nog niet in beweging.

Bitcoin-indicator lezen

De BTC-prijsstaven liggen onder de EMA’s, wat wijst op een verdere neerwaartse prijsbeweging. Ook de Relatieve Sterkte-Index bevestigt dat de koningsmunt zich op niveau 45 bevindt. Het geeft aan dat de markt zich in de bearish trend zone bevindt en waarschijnlijk zal dalen. Het ligt ook onder de middellijn 50.

Belangrijke weerstandszones: $10.000, $11.000, $12.000

Belangrijke Support Zones: $7, 000, $6, 000, $5,000

Wat is de volgende richting voor BTC/USD?

Op dit moment handelt Bitcoin Code in de lagere regionen van $9.000. Precies, het is boven de $9.100 maar onder de $9.200 weerstand. Naarmate de markt zich verder consolideert, dreigt er een inzinking of breuk. Het komt erop neer dat als de $9.000- $9.200 steun houdt, de upside range trading zal schommelen.

Disclaimer. Deze analyse en voorspelling zijn de persoonlijke meningen van de auteur die geen aanbeveling zijn om cryptocurrency te kopen of te verkopen en die niet moeten worden gezien als een goedkeuring door CoinIdol. Lezers zouden hun eigen onderzoek moeten doen voordat ze fondsen investeren.