Bitcoin

Bitcoin Set voor 2017 – Stijlexplosie tegen het einde van het jaar op Avalanche of Institutional Interest, zegt deVere CEO

Oktober 24, 2020

De oprichter en CEO van een van de grootste onafhankelijke financiële adviseurs ter wereld zegt dat Bitcoin’s (BTC) 2020 close zeer vergelijkbaar zou kunnen zijn met de epische boom van 2017.

Nigel Green, die de 12 miljard dollar van deVere Group in de wacht sleept, onthult zijn gedurfde voorspelling in een nieuwe bedrijfsblogpost en zegt dat Bitcoin klaar is om „voor het einde van 2020 een golf te bereiken“.

„Er is een groeiend gevoel dat we een mini-boom gaan beleven zoals eind 2017. De prijzen moeten nog worden ingehaald door de interesse van de beleggers – maar dit is slechts een kwestie van tijd, aangezien de beleggers in de aanloop naar het einde van 2020 niet naar misschien wel jaarhoge prijzen zullen willen slaapwandelen.“

Green zegt dat hij gelooft dat een samenloop van factoren een grote rally BTC zal uitlokken voordat 2020 afloopt.

„Er is de laatste weken een lawine van belangstelling voor Bitcoin geweest van beleggers met een eigen naam. De activiteit van de beleggers neemt aanzienlijk toe, met verschillende metriek op de keten en de aanhoudende – en toenemende – wereldwijde politieke, economische en sociale turbulentie die suggereert dat er voor het einde van het jaar een prijsopstoot zal zijn.“

In december 2017 drukte Bitcoin zijn recordhoogte van iets meer dan 20.000 dollar. Het is een prijsniveau dat BTC sindsdien niet meer heeft gezien.

De bullish assessment is een van de weinige Green heeft gemaakt in de afgelopen maanden. In augustus voorspelde Green dat macro-economische factoren Bitcoin zouden ondersteunen in de rest van 2020.

„We kunnen verwachten dat ’s werelds grootste cryptocurrency voor de rest van 2020 verder zal worden gevoed door de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de zwakte van de Amerikaanse dollar, die zal dienen als hoog-ohmige prijsstuwers.

Een Amerikaanse presidentsverkiezing brengt altijd onzekerheid met zich mee – maar 2020 wordt door velen als bijzonder belangrijk gezien, omdat niet alleen degene die wint de CEO van ’s werelds grootste economie zal zijn, maar ook de wereld zich economisch zal aanpassen na de wereldwijde fall-out van het coronavirus“.